Camp de Tarragona

JOAN RUIZ SERÀ PRESIDENT DE LA COMISSIÓ DE DISCAPACITAT

  • Joan Ruiz, Sandra Guaita, Santi Castellà
  • Actualitzat:
  • Creat:

Joan Ruiz, Sandra Guaita i Santi Castellà són nomenants com a titulars de diverses comissions parlamentàries

El diputat del PSC per Tarragona, Joan Ruiz, serà el president de la comissió de drets socials i polítiques integrals per la discapacitat del Congrés aquesta legislatura que ara s’enceta.

“Em sento molt honorat de poder presidir una comissió que té una incidència real en la vida de molts milers de persones que esperen, amb justícia, millores reals a les situacions diàries que han d’afrontar. Crec que comissions com aquesta representen el millor de la política i considero que el consens en la presa de decisions hauria de ser la tònica general al marge de les legitimes discrepàncies polítiques entre els partits.”

Per la seva banda, la també diputada socialista Sandra Guaita, serà la portaveu adjunta de la comissió d’Universitats, vocal de la comissió de sanitat i vicepresidenta de la comissió d’indústria, comerç i turisme del Congrés.  

Així mateix el senador del PSC per Tarragona, Santi Castellà, serà el vicepresident de la comissió constitucional del Senat aquesta legislatura així com també el portaveu de la comissió de la funció pública, vocal de la comissió d’afers exteriors i coordinador dels senadors del PSC a la cambra alta.

Santi Castellà ha posat de relleu “la importància que un senador tarragoní i català com jo sigui vice-president de la comissió constitucional del Senat en un  mandat com aquest que ha de ser, com ha dit el president Pedro Sánchez, la legislatura del diàleg i del progrés social.”

“Volem solucionar un problema que han creat aquells que van demostrar la seva incapacitat per dialogar. Només un gran acord fruït d’un consens basat en el diàleg polític pot fer-nos sortir de l’atzucac. Parlar en nom de tot el poble, com fan els independentistes, deixant al marge a més de la meitat del poble és un error garrafal. La solució passa per la negociació, l’acord i el pacte, tal i com sempre hem defensat els socialistes”, ha conclòs el senador tarragoní.    

Cal recordar que el PSC ha incrementat la seva representació per Tarragona a les Corts Generals passant de tan sols un diputat el 2016 a dos diputats (Joan Ruiz i Sandra Guaita) i dos senadors (Santi Castellà i Manel de la Vega) a la nostra demarcació. Aquesta dinàmica positiva també augura un fort increment del vot socialista a les properes eleccions al Parlament.