Camp de Tarragona

JOAN RUIZ I SANTI CASTELLÀ, AL CAPDAVANT DE COMISSIONS AL CONGRÉS I AL SENAT

  • Joan Ruiz i Santi Castellà
  • Actualitzat:
  • Creat:

El diputat i el senador del PSC per Tarragona seran titulars de comissions a les Corts

El diputat socialista per Tarragona, Joan Ruiz, serà aquesta legislatura el president de la comissió de discapacitat del Congrés. Així mateix, el senador del PSC per Tarragona, Santi Castellà, serà el vice-president primer de la comissió constitucional del Senat. Per tant, un diputat socialista per Tarragona serà president d’una comissió del Congrés i un senador tarragoní vicepresident d’una comissió de la cambra alta de les Cort Generals.

 

En aquest sentit, Joan Ruiz ha explicat que “en aquesta legislatura hem d’aconseguir eradicar qualsevol discriminació envers les persones amb discapacitat. Volem fer tot el que estigui a les nostres mans a fi i efecte d’aconseguir que els ciutadans amb discapacitat puguin actuar amb igualtat de condicions en tots els seus àmbits de vida, tal com es mereixen.”

 

“Seguint aquest fil, estic convençut que totes les forces polítiques representades a la comissió hem de sumar esforços per fer real aquest objectiu tan essencial. Com a president de la comissió faré tot el possible per generar els consensos que ens permetin avançar”, ha reblat.

 

Per la seva banda, Santi Castellà també ha destacat “la importància que un senador tarragoní sigui vicepresident d’una comissió tan important com la Constitucional, és obvi que això reforça al socialisme de les nostres comarques en el nucli de decisió del grup socialista del Senat.”

 

Cal destacar que a banda d’aquestes responsabilitats Joan Ruiz també serà vocal socialista a les comissions de foment i de transició ecològica del Congrés i Santi Castellà vocal de les comissions de afers exteriors, funció pública i hisenda del Senat.