Camp de Tarragona

EL PSC CONDEMNA L’ATAC I LES AMENACES DE MORT APAREGUDES A LA SEU DEL PARTIT A VALLS

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC denuncia l'atac de la seu del local del partit a Valls

La Federació del PSC del Camp de Tarragona manifesta la seva més absoluta i enèrgica condemna a l’atac que ha patit el local de l’agrupació socialista de Valls. En aquesta ocasió, i per primer cop des de que s’han vingut registrant fets similars, els intolerants no s’han limitat a escriure insults sinó també amenaces de mort a la portaveu del PSC a la capital de l’Alt Camp.

 

Davant d’aquests fets el PSC vol deixar clar que denunciarà qualsevol amenaça o agressió que pateixin els regidors i regidores socialistes catalans que estan a les institucions representant una part del poble de Catalunya. En el cas de Valls cal recordar que el PSC va incrementar la seva representació a les recents eleccions municipals guanyant més de 500 nous votants i situant-se per sobre dels 2.000 vots.

 

Així mateix, el PSC fa una crida a la serenitat i al respecte de totes les opinions i posicions polítiques pròpies d’un poble tan plural com el català. Tan sols des del diàleg polític i des del respecte a la legalitat democràtica actualment vigent serem capaços tots plegats de trobar el camí de sortida a la via morta on ens ha portat la unilateralitat, el denominat “xoc de trens” i l’espiral de confrontació que encara ara defensen alguns.

 

El PSC farà tots els esforços que estiguin al seu abast per recuperar els consensos perduts, reconciliar la societat catalana, garantir la convivència i trobar solucions polítiques a un conflicte que és eminentment polític.

 

Finalment la Federació del PSC del Camp de Tarragona manifesta el seu reconeixement a tots els alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores socialistes de les comarques tarragonines que aquests dies tan tensos exerceixen les seves responsabilitats polítiques amb rigor, respecte i lleialtat als valors socialistes, sense caure en els insults i les desqualificacions que no han de tenir cabuda ni justificació a la nostra societat democràtica. El vostre compromís és la nostra força.