Camp de Tarragona

COMUNICAT DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TARRAGONA

  • Santi Castellà
  • Actualitzat:
  • Creat:

L'agrupació socialista de Tarragona rebutja els episodis de violència que s'han registrat a la ciutat

La comissió executiva de l’agrupació socialista de Tarragona, davant la gravetat dels disturbis i desordres que s’han viscut aquests darrers dies a la ciutat, manifesta el següent:

 

Primer.- El seu més enèrgic i absolut rebuig a qualsevol forma de violència. El PSC condemna els aldarulls que s’han produït i rebutja totes les manifestacions de desordre, vandalisme i incivisme que s’han registrat aquestes darreres nits als carrers de la ciutat de Tarragona.

 

Segon.- Expressem la nostra solidaritat i comprensió amb tots els tarragonins i tarragonines que han partit aquests actes vandàlics, amb aquells que han passat por i compartim la seva indignació davant del que ha passat, així com per les destrosses en l’espai públic.

 

Tercer.- Manifestem la nostra repulsa política per les prioritats de l’alcalde Ricomà, més preocupat per fer d’activista que per mantenir la convivència i la pau social a la ciutat. Tarragona necessita i mereix un alcalde de tots i totes. És una greu irresponsabilitat no haver llançat missatges contundents contra els disturbis i absentar-se per estar en marxes de protesta.

 

Quart.- Mostrar la nostra perplexitat per un ple extraordinari sobre una sentència judicial on cap dels grups polítics que donen suport a l’actual Govern municipal va mostrar el seu rebuig als aldarulls. Considerem que és especialment greu l’actitud del grup municipal de En Comú Podem, tan allunyat de la línia política que està mostrant Ada Colau a l’Ajuntament de Barcelona. El grup socialista es va quedar sol al ple, davant l’absència de Ciutadans i del PP, defensant la democràcia, l’Estat de Dret i la convivència pacífica.

 

Cinquè.- Reiterar el nostre suport agraït als cossos i forces de seguretat que, amb notable sacrifici i professionalitat, s’esforcen –sense el suport polític necessari- a defensar els drets, la seguretat i la convivència dels ciutadans i ciutadanes de Tarragona. Així mateix desitgem una ràpida recuperació de tots els ferits.

 

Sisè.- Finalment fem una crida a la serenitat, la calma i el diàleg polític. En aquests moments totes les manifestacions polítiques han d’anar orientades a consolidar un clima de pau als carrers i de concòrdia civil que no fracturi encara més la convivència i la cohesió social que és el principal valor que tenim a la ciutat.